تبليغات و بنر هاي تبليغاتي

موضوع ها: 31,949, نوشته ها: 248,320, کاربران: 10,511
روشن: 21

بازگشت   کلوب آموزش ایرانیان > تالار ورزشی > متفرقه > آرشيو تالار ورزش
ثبت نام Blogs راهنما تقویم

آخرين پست هاي تالار
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما بارسلون در فصل 2008 - 2009 صاحب چند جام قهرمانی می
لالیگا 0 0%
کوپا دل ری 0 0%
جام باشگاههای اروپا 0 0%
هر 3 جام 1 100.00%
2 جام از 3 جام مطرح شده 0 0%
رأی دهندگان: 1. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-28-2009, 04:12 PM   #21 (permalink)
MAx
یه روز خوب میاد

MAx آواتار ها

سپاس گذاری: 3,773
سپاس گذاری شده 871 در 460 پست
پیش فرض پاسخ : تبریک به حسام عزیز بابت برد تیمش

خواهش می کنم ایشالا با برد و قهرمانی چلسی قیافه ی این امیر آقا هم دیدنیه
قدیمی 02-28-2009, 04:23 PM   #22 (permalink)
دلم خونه , دلم تنگه...!!!

A M I R آواتار ها

سپاس گذاری: 9,968
سپاس گذاری شده 4,204 در 2,376 پست
Blog Entries: 5

حسام جون تو خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم تیمت برده
قدیمی 02-28-2009, 04:29 PM   #23 (permalink)
MAx
یه روز خوب میاد

MAx آواتار ها

سپاس گذاری: 3,773
سپاس گذاری شده 871 در 460 پست

منم مشعوف میشم وقتی تیم تو ببره
قدیمی 02-28-2009, 04:34 PM   #24 (permalink)

A M I R آواتار ها

من تیمم برد
قدیمی 02-28-2009, 04:42 PM   #25 (permalink)

A M I R آواتار ها

بچه ها تیمش رئاله
قدیمی 02-28-2009, 05:53 PM   #26 (permalink)
کاربر فعال

lale237 آواتار ها

سپاس گذاری: 196
سپاس گذاری شده 1,078 در 682 پست

به به
** نقاش ازل بهر چه آراست مرا **

SinceRoad lale Tab
lale237 آنلاین نیست.  
3کاربر زیر از آقا/خانم lale237به خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند:
قدیمی 02-28-2009, 11:40 PM   #27 (permalink)

A M I R آواتار ها

حسام خیلی خوشمان اومد
یعنی بدمان اومد چون هیچکی نیومد

حسام از این داور کرواتیا ببرید برای بازیهاتون شاید تونستید تو زمین خودتون از مالدیو مساوی بگیرید
قدیمی 03-02-2009, 07:51 PM   #28 (permalink)
سابقghooyesepid

Malavan آواتار ها

سپاس گذاری: 126
سپاس گذاری شده 380 در 243 پست
پیش فرض پاسخ : لیگ اسپانیا

براي كاپيتاني كه هميشه شماره 7 است
فوريه 2009 در تاريخ فوتبال اسپانيا ثبت مي شود

خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال اسپانيا به مناسبت خداحافظي رائول گونسالس از بازي هاي ملي ماه فوريه ميلادي را در تاريخ ورزش اسپانيا به نام رائول گونسالس ثبت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رائول گونسالس با كسب تجربه از 14 سال حضور در لاليگا و 31 قهرماني در اين ليگ معتبر اروپايي و 9 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و سال ها درخشش در تيم ملي اسپانيا در آستانه خداحافظي با بازي هاي ملي است.
مردم اسپانيا كه فوتبال در فرهنگشان پر رنگ تر از موسيقي و ساير هنرها رخنه كرده است از تصميم فدراسيون فوتبال كشورشان استقبال كرده اند. از اين به بعد ماه فوريه هر سال بهانه اي است براي ياد كردن از كاپيتاني كه هميشه براي مردم اسپانيا شماره 7 است
Malavan آنلاین نیست.  
2کاربر زیر از آقا/خانم Malavanبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند:
قدیمی 03-02-2009, 07:51 PM   #29 (permalink)
سابقghooyesepid

Malavan آواتار ها

پس از گذشت 3 سال از ترك اولدترافورد
نيستلروي: با فرگوسن آشتي مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: هر وقت سرآلكس فرگوسن را ببينم با او آشتي خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ساندي ميرر انگليس، رود فان نيستلروي اظهار داشت: اگر فرصتي فراهم شود با مربي تيم منچستريونايتد ديدار كنم،‌ بسيار خوشحال مي شوم. در اين صورت بطور حتم نزد او مي روم و بابت سوتفاهم هاي قديمي، از او پوزش خواهم خواست.
وي عنوان كرد: با وجودي كه از زمان ترك منچستر و پيش آمدن تنش هاي من و او مدت ها گذشته، اما هنوز هم نمي دانم واقعا مشكل ميان ما چه بود و چرا تا جايي پيش رفت كه ناگهان هر دو از كوره در رفتيم.
نيستلروي افزود:با وجود همه اين تنش ها، من ديگر به گذشته رجوع نمي كنم. دوست دارم به سهم خود قدمي براي رفع دلگيري و تنش بردارم و حاضرم براي رفع كدورت ها با او آشتي كنم.
اين مهاجم 32 ساله در سال 2006 پس از تنش و درگيري با سرآلكس فرگوسن در تيم منچستريونايتد راهي رئال مادريد شد. خروج او از اولدترافورد همراه با دلخوري بود كه اينك پس از گذشت سه سال از آن انتقال،‌ با توجه به اظهارات فان نيستلروي ،‌به نظر مي رسد فضا براي رفع دلخوري ها ميان او و فرگوسن فراهم باشد.
Malavan آنلاین نیست.  
قدیمی 03-02-2009, 07:52 PM   #30 (permalink)
سابقghooyesepid

Malavan آواتار ها

خوشحالى كوكو از درخشش روبن

«آرين »بى نظير است

فيليپ كوكو هافبك اسبق تيم ملى هلند و باشگاه بارسلونا از عملكرد خوب آرين روبن در رئال مادريد بسيار خوشحال است. كوكو كه به عنوان دستيار سرمربى در تيم ملى هلند مشغول به كار است عملكرد هموطن خود را قابل تحسين دانست و گفت: به نظر من روبن بهترين بازيكن رئال در اين فصل بوده . او بى نظير است. روبن هر روز بهتر و آماده تر از روز قبل ظاهر مى شود و اين نشان مى دهد كه اين ستاره جوان هنوز هم در حال پيشرفت است. من از درخشش اين بازيكن هلندى در رقابت هاى لاليگا فوق العاده خوشحالم. روبن مى تواند موفقيت تيم ملى هلند را تضمين كند. او در تيم ملى كشورش هم مى تواند يك ستاره باشد. كوكو در خصوص وضعيت تيم ملى هلند گفت: شرايط بسيار خوب است. تمامى بازيكنان هلندى شاغل در ليگ هاى اروپايى در اوج آمادگى بسر مى برند. آمادگى بازيكنان ملى پوش باعث شده تا شرايط فوق العاده مطلوبى در اردوهاى تيم ملى هلند حاكم شود. نخستين هدف ما حضورى قدرتمند در مرحله مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ است. تاكنون نتايج خوبى كسب كرده ايم و اميدواريم به همين روند نيز ادامه دهيم. هلند مى تواند پس از مدت ها به ناكامى در عرصه هاى بين المللى پايان دهد.
Malavan آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
12, 2008, 2009, 2011, 270, 46, 6, 80, ?, ??, ??011, ???, ????, ?????, ??????, ?????????, a or, , ϙ???????, or هفته, or عكس, page not found, فولام, فوتبال, فوتبالیست, فینال, فابرگاس, فاتح, فته, فروخت, فروشی, فرانسه, فرانسه or مردان, فصل, قهرمان, قهرماني, قهرمانی, قهرمانان, قوانين, قيمت, قابل, قاره, قرمز, قرار, قرارداد, قطعي, كنم, كنيم, كنيد, كند, كه, كوپا‌دل‌ري or, كوپادل‌ري, كودكانه, كاپلو, كاسترو, كروز, كرد, كردند, كسب, لوئيس, لوسيو, لوشامپيونه, ليل, ليون, ليورپول, ليگ, ليگا, لیگ, لیگا or, لئوناردو, لاليگا, لالیگا or, لاتزيو, مقام, مقابل, مقابله, مقتدرانه, مقدماتی, ملي, من, منچستر, منچستريونايتد, منچستریونایتد, منچستر،, منچسترسيتي, منچسترسیتی, منتقدان, منتخب, منصور, مهاجم, مهدوي‌كيا, موفقیت, مونيخ, مونشن, موتو, مورينيو, موراتي, مي, مي‌گويدهيچكس, مي‌پردازد, مي‌انديشند, مي‌خواهند, مي‌خواهد, ميليون, ميلان, ميهماني, ميان, ميدلزبرو, می, می‌شوند, ما, مانچيني, ماند, ماندني, مايوركا, مايکل, مادريد, مادرید, مارچلو, مارادونا, مثل, محبوب, محبوب‌ترين, محروم, مدافع, مدتي, مذاکره, مراسم, مربي, مرحله, مسي, مسي،, مسابقات, مسعود, مشهور, مشتري, مشترک, معارفه, معترضان, معرفي, مغلوب, نكونام, چلسي, چلسی, نمي‌خواهم, نماينده, چند, نهايي, نهايي or, نهایی, چهارم, نيمه, نيمي, چيني‌ها, نيوكمپ, نیمکت, نژاد, نکونام, ناكامي, نام, نتایج, نخست, نخستين, ندود, نديدم, ندارم, نستا, نشد, نظر, هفته, هفته سی ام لیگ برتر انگلستان/, هفته‌ي, هم, همچنان, همانند, هونتلار, ها, هاي, هت, هديه, هش, هشت, هشتم, هشدار, و, ولي, ون, ويگان, ويا, ويارئال, ويديچ, ویلا, وین, والدز, وجود, وداع, وز, يك, يوفا, يونايتد, يوونتوس, يورو, يورويي, يافت, يادماندني, ياران, ژيرکف, کلیپ, کامروني, کاسترول, کره, کريستيانو, کرد, گفتارهاي, گل, گلهای, گليزرها, گلادباخ, گلزن, گلزنان, گوآردیولا, گيرد, گال, گاگو, گذاشت, گرفت, گرفتن, گروههای, گزارش, ۶‬و, ۸‬اوساسونا, پلي‌آف, پنجم, پوئل, پورتو, پي, پيوندد, پيوست, پيوستن, پيرو, پيروزي, پيروزي‌هاي, پيش, پيشنهاد, پیوست, پیوستن, پا, پاتریک ویه را, پادشاهي, پردرآمدترين, پرس, پرستانه, پزشكان, پس, ،, آ, آلمان, آمیز, آماده, آمريكا, آنچلوتي, آندو, آبي, آتلتیکو, آث, آرژانتين, آرزوی, آرسنال, آرشیو, آستون, آستون‌ويلا, آستانه, آغاز, اقدامات, ام, اميدهاي, امتياز, امشب, امضا, انگليس, انگليس or, انگلیس or, انگلستان or, انگلستان or هفته, اناري‌ها, انتقال, انتقاد, انتظار, اندك, او, اول, اولين, اوون, اودينسه, اوساسونا, اين, اينتر, اينترميلان, ايه‌رو, ايتاليا, ايتاليا or, ايراني‌ها, این, اینترمیلان, ایتالیا, اتلتيكو, اتلتيكومادريد, اتحاديه, اتحادیه, اث, احتمال, اخبار, اختيار, اروپا, اروپايي, ارژانتيني, از, اسپانيا, اسپانيا or, اسپانيا or بارسلونا, اسپانیا, اسپانیا or, است, استاندار, استارت, اشتباهات, بكام, بلیت, بلژيك, بنفیکا, بندي, به, بوند‌س‌ليگا, بوندس, بود, بيني, بکهام, بکام, با, بان, بايد, بايرن, بايرن‌مونيخ, بابت, بار, بارسلون, بارسلونا, بارسلونا،, بارسا, بازي, بازيكن, بازگشت, باشگاه, باشگاه‌های, باشگاههای, بخت, بدهکارترين, بدهد, بر, برلوسکوني, برمن, بریج, برگزار, برگزاری, برگشت, براي, برای, برابر, برتر, برترين, برد, برروی, تكذيب, تكرار, تلخ, تمديد, تمرينات, تنگاتنگ, ته, توقف, توني, توپ, توتي, تيم, تيم‌هاي, تيموريان, تیمش, تکذیب, تا, تایمزمورینیو, تازه, تبریک, تركيب, تره, تري, تريك, تری, تصميم, تصويب, تصويري, جنوبی, جهانی, جیب, جالبي, جام, جامي؟, جان, جایگاه, جديد, جدید, جدال, جذب, جراحی, جزیره،, حاضر, حذف, حذفي, حذفی, حسام, حضور, خواهد, خواستار, خود, خودش, خورد, خوشحالي, خيانت, خانه, خارج, خارجــــــــی, خبر, خبرنگاران, ختافه, خدمت, خداحافظي, خريد, خريدهاي, خشم, خط, دل, دوليژ, دوم, دور, ديدني, ديدار, ديروز, دیدار, دیدارهای, دکو, دانلود, داوران, داد, دادگاه, داربي, دارد, در, درك, دروازه, دروسي, دربي, دست, دشان, رفت, رفتار, رفتارها, رقيب, رقابت, رقابتهاي, ركوردهاي, رم, روني, رونی, رونالدو, روی, روبن, روبینیو, رود, روسونري, ريبري, ريدينگ, رئال, رئالی, رئال؟, را, راه, راهي, راي, رايزني, رابطه, رده, رسمي, رسما, رسيد, زودهنگام, زي‌روبرتو, زيدان, زگه, سمپدوريا, سن‌سيرو, سوم, سوپر, سوپرجام, سوارز, سودآور, سيتي, سی, سیتی, سال, ساله, سانتا, ساويولا, ساز, سازي, سبز, ستاره, سر, سركار, سرمربي, سري, سرآلكس فرگوسن, سرخ, شكست, شكستن, شما, شماره‌هاي, شهروند, شود, شياطين, شيخ, شکست, شگفتي, شالكه, شايد, شاگردان, شجاعي, شجاعی, شد, شدند, شديد, شروع, صاحب, صدر, صدرنشيني, صعود, طور, طرفدار, طرفداران, علاقمندي, عمل, عنوان, عجيب, عزیز, عصر, غلبه, غياب, غير

« - | آرشیو »
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش