| تبليغات و بنر هاي تبليغاتي |
|
||||||
| آخرين پست هاي تالار |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مردی برای تمامی فصول
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
سپاس گذاری: 23
سپاس گذاری شده 58 در 22 پست
|
[لینک تنها برای اعضا قابل نمایش می باشد.. ]
زاغهنشينان بمبئي، سوژه تازه باليوود ميشوند يك محصول جديد سينماي هند كه مضموني اجتماعي در ارتباط با زاغهنشينان اين كشور آسيايي دارد،قصد دارد حدود 10 چهره مطرح سينماي باليوود را در كنار هم قرار دهد. ![]() اين درام اجتماعي «بازي» نام دارد و قصه تعدادي از كودكان و نوجوانان زاغههاي بمبئي را به تصوير ميكشد كه قصد انجام كارهاي هنري دارند. قرار است بازيگران سرشناس سينماي هند در اين فيلم،در نقش راهنماهاي اين بچهها ايفاي نقش كنند. «بازي» اولين كار سينمايي «سيامك داور» در مقام كارگردان است.او يكي از طراحان هنري سرشناس سينماي هند در سالهاي اخير است. او كه بيش از هشت سال است با صنعت سينماي هند همكاري ميكند، ميگويد: «قصد دارم از آميتاب باچان، عامرخان، شاهرخان، هريتيك روشن، گويندا، شاهد كاپور، مادوري ديكشيت و شري دوي دعوت كنم تا در فيلم بازي كنند. همه آنها از دوستان من هستند و فكر نميكنم دعوت مرا رد كنند. در عين حال، فيلم من يك مضمون قوي اجتماعي دارد و تصورم بر اين است كه اين بازيگران جذب حضور در آن خواهند شد.» با آن كه بازيگران مورد نظر داور هنوز پاسخي به دعوت وي ندادهاند، رسانههاي گروهي توجه ويژهاي به فيلم«بازي» از خود نشان دادهاند. مضمون اجتماعي فيلم -كه فيلمنامهاش را خود داور نوشته- و نوع حضور بازيگران مطرح باليوودي در آن، از جمله نكاتي است كه مورد توجه ويژه رسانههاي گروهي و منتقدان سينمايي قرار گرفته است. پس از موفقيت مالي و انتقادي «ميليونر زاغهنشين» ساخته «دني بويل» -كه اسكار بهترين فيلم و كارگردان سال را هم دريافت كرد- صنعت سينماي هند توجه ويژهاي به مسائل زاغهنشينان از خود نشان داده است. ولي در طول دو سال اخير، هنرمندان هندي اقدامي جدي در توليد فيلمي با مضمون زاغهنشينان انجام ندادهاند. |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ميشوند, بمبئي،, باليوود, تازه, زاغهنشينان, سوژه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|